't Scootertje

Onderhoud en reparatie

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor alle onderhoud/reparatie werkzaamheden van alle merken scooters (dus ook alle Chinese merken!).

Het onderhoud van uw scooter is vakwerk maar dat kunt u geheel aan de gediplomeerde monteur van ‘t Scootertje toe vertrouwen! Onze monteur is in het bezit van diploma’s, de nodige ervaring en heeft het beste gereedschap onder handbereik.

Voor onze werkplaats is het voor u en voor ons het beste als u van te voren een afspraak maakt. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw scooter die ‘s morgens tussen 8:30 uur tot 10:00 uur gebracht is diezelfde dag weer voor u klaar staat! Ook is het mogelijk uw scooter een dag ervoor te brengen.

Het is mogelijk een leenfiets mee te krijgen voor de dag dat uw scooter bij ons in de werkplaats is. Dit is uiteraard kosteloos.

De dag dat uw afspraak is komt u naar de winkel en wij nemen dan alle werkzaamheden en klachten van u aan, verwerken dat in ons systeem en onze monteur gaat dan met uw scooter aan de slag. Hij kijkt altijd in uw reparatie historie, die elke klant bij ons opbouwt, om te zien wat er de keer ervoor aan uw scooter gedaan is. Dit om te voorkomen dat er iets vervangen wordt wat al veel vaker vervangen is en wat nu nog niet nodig is. Wij nemen na beoordeling van de reparatie eerst de kosten met u door voordat wij beginnen. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ook voor schade taxatie en/of reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Snelservice

Kleine reparaties, zoals banden vervangen, windschermen monteren en/of remblokken wisselen kunnen wij meestal direct voor u uitvoeren. Hierdoor hoeft u uw scooter of bromfiets niet te missen.

Ophaalservice

Ook kunnen wij uw scooter met onze bedrijfsbus ophalen. Hoe dan ook, wij staan ook op dit vlak graag voor u klaar!